T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
AYDIN / BOZDOĞAN - Karabağlar İlkokulu

Karabağlar İlkokulu

Telefon
0256 414 23 82
Belgegeçer
0256 414 23 82
WEB
https://ziyaretlikarabaglar.meb.k12.tr
Adres
KARABAĞLAR MAH. 796 SK. KARABAĞLAR ILKOKULU BLOK NO: 1 BOZDOĞAN / AYDIN
Vizyon
1. Okulumuzda öğrenme temel ihtiyaç kabul edilsin. 2. Okulumuzda her veli, öğrencisine öğrenme için her türlü fırsatın verildiğini bilsin. 3. Okulumuzda hem öğretenler hem de öğrenenler birbirlerinin öğrenmesine ve birbirlerinin gelişmesine yardımcı olsun. 4. Okulumuzda herkes her gün daha iyiye ulaşmak için çalışsın. 5. Türkiye’yi çağdaş uygarlık düzeyinin üzerine çıkaracak eğitim ve öğretim etkinliğinin bir parçası olarak hizmetin yürütüldüğü çevrede eğitim, eğitim, bilim ve kültür merkezi olmaktır. 6. Gelişen eğitim sisteminde yenilikçi, rekabetçi, özel ve değer katan çözümlerle öğrencilerimizin ve velilerimizin bir numaralı tercihi olmak.
Misyon
1. Okulu bulunmayan nüfusu az ve dağınık olan yerleşelim yerlerini öğretmene ve okula kavuşturmak 2. Türkçe’nin doğru ve güzel kullanılmasını sağlamak 3. Çevrenin,sosyal kültürel ve ekonomik bakımdan gelişmesi için bir merkez vazifesi görmek, 4. Yetişmiş insan kaynağı yaratarak Türkiye’nin bilişim toplumu olma yolunda ilerlemesinde katkıda bulunmaktır. 5. Bilgiyi, teknolojiyi akılcı ve çağdaş yöntemlerle üretmek ve sunmaktır.
Başarılar
Öğretmen :2
Öğrenci :31
Derslik :2
Kütüphane Kitap Sayısı :200
Öğretim Şekli :normal öğretim
Saatler
08.40-14.10
Isınma
soba
Bağlantı
Yok
Yabancı Dil
Ulaşım
ulaşım öğretmenlerin kendi imkanları ile sağlanmaktadır.
Servis Bilgisi
Yerleşim Yeri
Köy Madran Dağının doğu eteğine kurulmuştur. Karabağlar Mahallesi ´nin denizden yüksekliği 800-900 metre civarındadır ve dağlık olmasından dolayı yerleşim dağınıktır.
İl/İlçe Merkezine Uzaklık
İlçeye uzaklık 6 km´dir. İle uzaklık 81 km´dir.
Kontenjan Bilgileri
Sportif Etkinlikler
Bilimsel Etkinlikler
Proje Çalışmaları
Yazdır